понеділок, 10 січня 2011 р.

Долучайтеся до епідемії доброти

Міжнародний день спонтанного прояву доброти припадає на 17 лютого 2011 року. Цей день дасть можливість людям задуматись наскільки важливо робити на перший погляд елементарні речі: подякувати, посміхнутись, підтримати гарним словом.

ГУРТ вже починає збирати партнерів по всій країні. Долучайтеся - гуртом все легше!

Від нас (організаторів акції) ви отримаєте: усі матеріали, які були напрацьовані нами під час минулорічної акції. Також план по проведенню цьогорічної акції. У кожному місті буде своя скринька доброти. Всім, хто приєднається до заходу ми надішлемо картки: «робіть гарні справи», «посміхнись» та «щастя вам». Обіцяємо підтримку та постійну консультацію! Кожне місто саме обиратиме формат відзначення дня спонтанного прояву доброти, будуть лише деякі узагальнюючі речі, аби вся Європа та весь світ побачили і відчули, що в Україні: «Епідемія доброти», у кожному куточку!

Приєднуйтесь, не вагайтесь!

Минулого року наш захід розпочинався з трьох людей та однієї акції, а завершився більше 500 зареєстрованими учасниками та 15 акціями. Все у ваших руках! Не залишайте своє місто без свята добра! Просимо повідомити про вашу згоду до 17 січня 2011 року.

За довідками та питаннями звертайтесь за номером: 0969158640, Кирилюк Альона,    Alen_eko@i.ua, http://www.myvin.com.ua/http://www.gromada.vn.ua/

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...