четвер, 20 січня 2011 р.

Підтримуєте бібліотеки? Тоді всі на ровери! (Тільки для найвитриваліших)

Cycling for libraries #cyc4lib 
 

Hi, I am Kai, a cycling loving teacher of information studies in Tampere, Finland. I would like to invite you and your library colleagues to a different and exciting cycling trip from Copenhagen to Berlin in spring-summer 2011 – Cycling for libraries!

Саме так - Кай (ні, не той, що з казочки про Кая і Герду), а один ініціативний викладач інформаційних технологій з Фінляндії, який, звичайно, дуже любить Facebook та Twitter, за допомогою цих мереж збирає групу з бібліотекарів та друзів бібліотек, яка влітку цього року сяде на ровери і поїде з Копенгагена до Берліна. Звичайно, акція проходить під гаслом "заради/на підтримку бібліотек", запрошуються всі бажаючі.

Організатори пропонують забезпечення сніданками та обідами і запрошують до спільного приготування барбек'ю ввечері, проживанням в кемпінгах протягом усієї подорожі (за виключенням точок відправки та призначення) та гарним настроєм. Все, що вимагається від учасників - ровер (логічно), медична страховка і бажання багато дихати свіжим повітрям і крутити педалі (дивилися по карті - маршрут разом з паромом складає від 450 до 500 км). Ну, і звичайно до Копенгагена треба ще якось "доплисти".

І не треба одразу кидатися в мене помідорами :)

Я знаю, що Копенгаген далеко. Тому може би якійсь український Кай або Герда з непоганими фізичними даними оргазізував би якійсь там... конвеєр вело/авто-драйв на підтримку бібліотек з Харкова/Львова до Києва? Думаю, Яценюк пітримав би "культуру" і сніданками, і обідами, і гарними роверами з плакатами - це зараз модно. Ну, а постійні водії та діджеї бібліотечного автобану завжди готові підтримати будь-яку божевільну цікавеньку ідею креативного бібліотечного піару як морально, так і висвітлюючи його героїв у своїх онлайн оглядах, на ю-тьюбі, у всіх соціальних мережах та навіть на радіо :). 

2 коментарі:

  1. Там натякається на те, що це можна робити у робочий час, і керівництво це тільки схвалить...то я готова, як потеплішає, проїхатись до Цюрупинська, наприклад, на барбекю і там передати комусь естафету; аби тільки звіти не писати. Ровер позичить син.Страховка (для мене і тих, кого переїду) - від Бібліомоста.

    ВідповістиВидалити
  2. @Наталья - ваша заявка прийнята, але з керівництвом розбирайтеся самі :)

    ВідповістиВидалити

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...