вівторок, 11 січня 2011 р.

Нас ведут не резоны и доводы, а воля и желание

Могутній бібліотечно-книжковий піар - це вже реальність, в яку поки що складно, але треба повірити.

Починалося все, як ми всі добре з вами пам'ятаємо, з чогось на зразок бібліотечних хороводів, потім пішла ріо-ріта та бібліотечні флеш-моби , зараз от нові бібліотечні біл-борди (і старі бібліотечні білборди) та національна соціальна мережа для книголюбів та "зорепад бібліотечних блогів", які просто неймовірно множаться в рік кролика :)

А на підході... та ви все одно не повірите! (сама не повірю, доки нарешті не побачу :), тому поки що пропоную активно приєднуватися до тої соціальної мережі для любителів читати книжки і ще активніше дадавати туди свої сайти (наразі там 0 бібліотек!).

А хто не любить соціальні мережі (маєте право, ми ж живемо у вільній країні) - беріть вище - створюйте свої подкаст-канали та віщайте на весь світ :). Тим більше, що до 16 січня триває реєстрація на безкоштовний тренінг з громадського подкастингу у Львові на базі Львівської обласної дитячої бібліотеки, куди Бібліоміст, маємо надію, теж добереться.

До участі у тренінгу запрошують:
  • керівників комунікаційних напрямів громадських організацій та ініціатив
  • студентів факультету журналістики
  • блоґерів
  • журналістів друкованих та інтернет-медіа Львова та інших міст України.

Тренінг проводиться у рамках проекту «Розвиток навичок громадського подкастинґу у молодих журналістів та блоґерів» громадської організації Молодіжний інноваційний центр «Медіа-М» за фінансової підтримки Посольства США в Україні.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...