пʼятницю, 24 грудня 2010 р.

Херсонські мільйонери на автобані

Сподіваємося, ви вже прослухали привітання від Президента (якщо ні - див. нижче).

Наступний новорічний сюрприз - на наш автобан виїхали Нові Українці на своїх бентлі з Херсону. Можуть собі дозволити - вони ж мільйонери! :)



Офіційний сайт проекту

У Херсонській обласній бібліотеці для дітей ноу-хау. У вересні 2010 року стартував проект “Мільйон – це просто!” На разі всім зрозуміло, що для виживання у ринковому суспільстві кожен має бути фінансово грамотним, і починати здобувати необхідні знання слід з дитинства. Тому бібліотека спільно з партнерами – кредитною спілкою “Народна довіра” – розробили план фінансових тренінгів для всіх бажаючих, звичайно, безкоштовно.

Школа працюватиме увесь наступний 2010-2011 навчальний рік, її програма має на меті підвищення фінансової грамотності старшокласників, формування навиків складання бізнес-плану та розвиток лідерських якостей. У рамках проекту бібліотека закупила спеціальну літературу для ділового читання – це світові бестселери про Науку Успіху, про позитивне мислення, з маркетингу, економіки та психології, ораторського мистецтва.

Виконуючи поетапно усі завдання тренінгів, спілкуючись з успішними людьми фінансової сфери, з психологами, читаючи найновішу спеціальну літературу, підлітки зможуть поборотися за стартовий капітал на депозитному рахунку у кредитній спілці “Народна довіра” у 1000, 500 та 250 гривень за І, ІІ і ІІІ місця відповідно. Треба лише запропонувати кращу бізнес-ідею і скласти бізнес-план. До того ж «бізнесюніори»  оцінюються у тисячах балів і наприкінці зможуть набрати за здобуті знання, активність та старанність 1 000 000 балів – знання на мільйон, які допомагатимуть орієнтуватися у життєво важливих питаннях.  Переможці будуть урочисто нагороджені під час фінального ток-шоу “Думай і багатій!”

Оксана Розміровська

2 коментарі:

  1. Оце я розумію - діловий підхід!!

    ВідповістиВидалити
  2. Яке у Вас, Ганно, екзотичне авто! А в житті водите? Бо херсонки водять, і не лише бентлі:)

    ВідповістиВидалити

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...